www.hyperthermplazma.hu

Hypertherm SmartSYNC – plazmavágó pisztolyok

Hypertherm SmartSYNC plazmavágó pisztolyok

A Hypertherm új Powermax65/85/105 SYNC™ plazmarendszereihez készült SmartSYNC™ vágópisztolyokhoz egyszerűen csatlakoztathatók a különböző típusú vágófejek. A pisztolyok állítható teljesítmény szabályozóval szereltek. A kézi modellek lehetővé teszik a kezelő számára, hogy anélkül cserélje ki a kopó eszközöket, hogy az áramforráshoz kellene nyúlni. Ez körülbelül 10 másodpercre csökkenti a fogyóeszközök cseréjének idejét, és automatikusan beállítja a rendszert az alkalmazott vágópatronhoz, ezzel is minimalizálva az állásidőt, a hibaelhárítást, a veszteséget és a képzési időt.

Iparágvezető megbízhatóság

Powermax SmartSync, SpringStart

Kézi vágáshoz és gyökfaragáshoz

Az időtakarékos SmartSYNC pisztolyvezérlés lehetővé teszi a kezelő számára, hogy menet közben állítsa be az áramerősséget, és cserélje ki a kopó eszközöket anélkül, hogy az áramforráshoz kellene nyúlni. A SmartSYNC 75°-os és 15°-os kézi vágópisztolyok számos alkalmazáshoz jól használhatók, a gyökfaragás, a finom vágás, a nagy hatótávolságú vágás és a síkvágás. A 75°-os pisztoly ergonómikus kialakítása tökéletes a normál vágáshoz, míg a 15°-os pisztoly elvezeti a hőt a kezelőtől, így optimális az erős gyökfaragáskor, illetve lehetővé teszi a vágást a fej fölött vagy a nehezen elérhető helyeken.

Gépi vágáshoz

A Hypertherm vágópatronnal rendelkező SmartSYNC pisztolyok automatikusan beállítják a megfelelő áramerősséget és üzemmódot, kiküszöbölve a beállítási hibákat. A SmartSYNC teljes hosszúságú gépi vágópisztolyok a CNC vágóasztalok, sínvágó és csővágó széles választékával működnek. A mini gépi pisztolyok tökéletesen alkalmasak könnyebb asztalokhoz és csővágási műveletekhez.

Robotizált vágáshoz

A SmartSYNC robot/mini pisztolyok könnyű súlya, kis mérete és beépített pozicionálási jellemzői lehetővé teszik az egyszerű integrációt és a  robotkarokkal való könnyű együttműködést.

Hypertherm SmartSync pisztolyok rendelési kódjai

Kapcsolódó termékek

Hypertherm Powermax rendszerek

Powermax65 SYNC

A Powermax65 SYNC™ kézi plazmavágó rendszerek következő generációja, nem hasonlít egyetlen, eddig megismert kézi plazmavágóhoz sem. A beépített intelligenciával és forradalmian új, egy darabból álló kopóalkatrész patronnal rendelkező Powermax65 SYNC™ egyszerűsíti a plazmavágó rendszer működését, optimalizálja a fogyóeszközök készletét, csökkenti a működési költségeket és maximalizálja a teljesítményt.

Powermax85 SYNC

A Powermax85 SYNC™ kézi plazmavágó rendszerek következő generációja, nem hasonlít egyetlen, eddig megismert kézi plazmavágóhoz sem. A beépített intelligenciával és forradalmian új, egy darabból álló kopóalkatrész patronnal rendelkező Powermax85 SYNC™ egyszerűsíti a plazmavágó rendszer működését, optimalizálja a fogyóeszközök készletét, csökkenti a működési költségeket és maximalizálja a teljesítményt.

Powermax105 SYNC

A Powermax105 SYNC™ kézi plazmavágó rendszerek következő generációja, nem hasonlít egyetlen, eddig megismert kézi plazmavágóhoz sem. A beépített intelligenciával és forradalmian új, egy darabból álló kopóalkatrész patronnal rendelkező Powermax105 SYNC™ egyszerűsíti a plazmavágó rendszer működését, optimalizálja a fogyóeszközök készletét, csökkenti a működési költségeket és maximalizálja a teljesítményt.

Hypertherm SmartSync kiegészítők

Vágópatron olvasó (Cartridge reader)

A Hypertherm vágófej olvasó segítségével egyszerűen elérhetők a vágófej teljesítményére vonatkozó, eltárolt adatok. Az Internetről letölthető applikáció és egy NFC képes mobil eszköz segítségével lehet lekérdezni a patron adatait. Az adatelemzés segít az ügyfeleknek megérteni a vágófej használatát és segít a folymatos kezelői ismeretek bővítésében.

Adapter Duramax pisztolyokhoz

A Powermax65/85/105 SYNC™ kézi plazmavágó rendszerekhez kifejlesztett egy darabból álló vágópatronjai ezzel a praktikus adapterrel csatlakoztathatóak a korábbi Powermax Duramax vágópisztolyokhoz. Így a patron előnyei a régebbi pisztolyoknál i kihasználhatóak. Azonban az automata patron felismerési funkció, a pisztolyról állítható vágási teljesítmény és patronról leolvasható vágási adatok csak a SmartSync pisztolyoknál alkalmazhatóak, a Duramax pisztolyok esetében nem. 

Ohmikus gyűrű SmartSYNC vágófejhez

Az ohmikus érintkező gyűrű a gépi vágáshoz szükséges vágófejre kell helyezni abban az esetben, ha a vágóasztal vezérlése tartalmaz pisztolymagasság követést (THC). Ennek használatával lekövethető a munkadarab felületi egyenetlensége.

Pozícionáló fej

A SmartSYNC™, Duramax® és Duramax Hyamp™ robotpisztolyok Hypertherm pozicionáló eszköze segít a robotok programozásában a vágás előtt. A pozicionáló fej lehetővé teszi a rendszerkezelők számára, hogy beprogramozzák a robot vágási útvonalát, miközben vizuálisan ellenőrizhetik, hogy a pisztoly nem érinti a munkadarabot vágás közben.

Hypertherm vágó pisztolyok

SmartSYNC vágópisztolyok

A Hypertherm új Powermax65/85/105 SYNC™ plazmarendszereihez készült SmartSYNC™ vágópisztolyokhoz egyszerűen csatlakoztathatók a különböző típusú vágófejek. A pisztolyok állítható teljesítmény szabályozóval szereltek. A kézi modellek lehetővé teszik a kezelő számára, hogy anélkül cserélje ki a kopó eszközöket, hogy az áramforráshoz kellene nyúlni.

Duramax vágópisztolyok

A Duramax vágópisztolyok teljes kínálata alkalmas a korábban gyártott Powermax áramforrásokhoz való csatlakoztatásra. Egy külön adapter segítségével az új SmartSYNC vágófejek is felhelyezhetők a régebbi pisztolyokra. Azonban az automata patron felismerési funkció, a pisztolyról állítható vágási teljesítmény és patronról leolvasható vágási adatok csak a SmartSync pisztolyoknál alkalmazhatóak, a Duramax pisztolyok esetében nem. 

Scroll to Top