www.hyperthermplazma.hu

Hypertherm SmartSYNC vágópatronos platform

Hypertherm SmartSYNC vágópatronok

kazetták

Forradalmian új, egy darabból álló kialakításával a Powermax® rendszerekhez való új fogyópatron örökre megváltoztatja a fémvágási és gyökfaragás technológiáját. A fogyóeszközök készletkezelése egyszerűsödik. Válassza ki a patront, és egy egyszerű csavarással a vágópisztoly máris készen áll a vágásra.  A Hypertherm új Powermax65/85/105 SYNC™ plazmarendszereihez készült SmartSYNC™ vágópisztolyokhoz egyszerűen csatlakoztathatók a különböző típusú vágófejek. A pisztolyok állítható teljesítmény szabályozóval szereltek. A kézi modellek lehetővé teszik a kezelő számára, hogy anélkül cserélje ki a kopó eszközöket, hogy az áramforráshoz kellene nyúlni. Ez körülbelül 10 másodpercre csökkenti a fogyóeszközök cseréjének idejét, és automatikusan beállítja a rendszert az alkalmazott vágópatronhoz, ezzel is minimalizálva az állásidőt, a hibaelhárítást, a veszteséget és a képzési időt.

A Hypertherm vágópatronok előnyei

Könnyen kezelhető

Nő a termelékenység

Könnyen kezelhető

Tudjon meg többet a patronról

Hypertherm patronok cikkszámai

A Powermax rendszerekhez készült Hypertherm patronokat úgy gyártják, hogy megfeleljenek a minőségre és a megbízhatóságra vonatkozó magas követelményeinknek. A gyártási folyamat részeként minden patront tesztelünk, hogy biztosítsuk a megfelelő összeszerelést és működést. Ennek eredményeként égési nyomok lehetnek a patron hegyén. Ez normális, és nem károsodás jele.

Kopó alkatrészek 45A/ 65A/ 85A/ 105A és FineCut kézi vágáshoz

Hypertherm vágópatronok (cartridge-ok)
Vágási folyamat
Patron
105 A
85 A
65 A
45 A
FineCut ® finom vágás
SmartSync Cartridge kazetta 65A 45A

Kopó alkatrészek 45A/ 65A/ 85A/ 105A és FineCut gépi vágáshoz

Hypertherm vágópatronok (cartridge-ok)
Vágási folyamat
Patron
105 A
85 A
65 A
45 A
FineCut ® finom vágás
Ohmikus készlet
SmartSync Cartridge kazetta gépi 65A 45A

Kopó alkatrészek 45A/ 65A/ 85A/ 105A gyökfaragáshoz

Hypertherm vágópatronok (cartridge-ok)
Vágási folyamat
Patron
Gyökfaragás 45–85 A
Gyökfaragás 45–85 A
Gyökfaragás 105 A
Gyökfaragás 105 A MaxControl
SmartSync Cartridge kazetta gyökfaragás 45-85A

Kopó alkatrészek FlushCut 45A/ 65A/ 85A/ 105A vízszintes kézi vágáshoz

Hypertherm vágópatronok (cartridge-ok)
Vágási folyamat
Patron
105 A
85 A
65 A
SmartSync Cartridge kazetta FlushCut 65A kézi vágáshoz

Powermax SYNC rendszerek

Hypertherm Powermax rendszerek

Powermax65 SYNC

A Powermax65 SYNC™ kézi plazmavágó rendszerek következő generációja, nem hasonlít egyetlen, eddig megismert kézi plazmavágóhoz sem. A beépített intelligenciával és forradalmian új, egy darabból álló kopóalkatrész patronnal rendelkező Powermax65 SYNC™ egyszerűsíti a plazmavágó rendszer működését, optimalizálja a fogyóeszközök készletét, csökkenti a működési költségeket és maximalizálja a teljesítményt.

Powermax85 SYNC

A Powermax85 SYNC™ kézi plazmavágó rendszerek következő generációja, nem hasonlít egyetlen, eddig megismert kézi plazmavágóhoz sem. A beépített intelligenciával és forradalmian új, egy darabból álló kopóalkatrész patronnal rendelkező Powermax85 SYNC™ egyszerűsíti a plazmavágó rendszer működését, optimalizálja a fogyóeszközök készletét, csökkenti a működési költségeket és maximalizálja a teljesítményt.

Powermax105 SYNC

A Powermax105 SYNC™ kézi plazmavágó rendszerek következő generációja, nem hasonlít egyetlen, eddig megismert kézi plazmavágóhoz sem. A beépített intelligenciával és forradalmian új, egy darabból álló kopóalkatrész patronnal rendelkező Powermax105 SYNC™ egyszerűsíti a plazmavágó rendszer működését, optimalizálja a fogyóeszközök készletét, csökkenti a működési költségeket és maximalizálja a teljesítményt.

Frissítse jelenlegi Powermax rendszerét!

Előző generációs Powermax rendszere van? Nem gond! A Powermax45 XP és Powermax65/85/105 tulajdonosai is élvezhetik a forradalmian új patron fogyóplatformunk előnyeit, ha egyszerűen hozzáadnak egy pisztolyadaptert jelenlegi Duramax és Duramax Lock vágópisztolyukhoz. A különálló pisztolyadapter lehetővé teszi, hogy leegyszerűsítse a fogyóeszközök megrendelését, leltározását és telepítését azáltal, hogy a jelenlegi 5 darabból álló fogyóeszköz-készletét egy darab Hypertherm SmartSYNC patronra cseréli. 

Scroll to Top